Informatii esentiale pentru cursanti - cum se desfasoara cursurile acum si cum pot fi platite ratele - Fast Track It

Informatii esentiale pentru cursanti – cum se desfasoara cursurile acum si cum pot fi platite ratele

Fie ca ne place sau nu, am fost nevoiti, pentru binele nostru, dar si al vostru, sa ne mutam intreaga activitate in mediul online. Pentru noi nu a fost atat de dificil, avand in vedere ca facem parte dintr-un domeniu bazat pe tot ce inseamna tehnologie si implicit online.

Vrem sa credem ca nici voua nu va este greu sa urmati in continuare cursurile FastTrackIT de la distanta. In cele ce urmeaza vom lamuri cateva aspecte esentiale ce privesc desfasurarea cursurilor in momentul de fata.

Cursurile raman in continuare acreditate

Posibil ca printre cursanti sa existe si aceasta intrebare, asa ca este mai bine sa o lamurim. Cursurile raman in continuare acreditate. Ce inseamna acest lucru, pentru cei noi la FastTrackIT? Ei bine, dupa terminarea unui curs, cursantul in cauza va primi un Certificat de Absolvire eliberat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Prin intermediul acestui certificat, cursantul isi poate demonstra studiile oriunde in Europa, dar si in S.U.A. si Canada. Firma Arini cu care colaboram ofera acreditatea. Mai multe detalii in acest sens regasesc cei interesati aici.

Planul de desfasurare al cursurilor

Dupa cum prea bine stiti, o mare parte din cursurile pe care le desfasuram si in format fizic acum se tin doar online. Unul dintre consultantii nostri va poate oferi toate informatiile necesare ce privesc cursul pe care l-ati ales. Exista diferente in ceea ce priveste programul de desfasurare al cursului Java Live si cel de Testare Online, de exemplu.

Cum pot fi platite ratele aferente cursurilor pe timp de pandemie

Nu ne dorim sa va punem viata in pericol, asa ca va recomandam sa ramaneti in continuare in autoizolare si sa folositi noua modalitate de plata.

Am dezvoltat o categorie speciala in cadrul site-ului nostru unde se desfasoara platile online – click aici. Cum o folositi? Ei bine, ganditi-va din timp cum vreti sa platiti – direct catre noi sau prin StarBT. Daca alegeti plata direct catre noi, va oferim posibilitatea de a plati orice curs in 7 rate lunare. In cazul in care preferati StarBT, va fi vorba de 12 rate lunare.

Nu uitati ca pentru orice fel de intrebari extra va stam la dispozitie cu suport si sfaturi. Ne dorim sa ramanem cu totii uniti pe toate perioada pandemiei si sa contribuim in continuare la crearea unor viitoare cariere de succes.

0 0 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x