Despre noi - Fast Track It

Hai să ne cunoaștem


Sună-ne și stabilește oricând o întâlnire cu noi pentru a ne cunoaște mai bine și a afla detalii despre cursurile pe care le ținem.
De asemenea te invităm, pe bază de înscriere, să participi gratuit la laboratoarele noastre introductive unde vei avea ocazia să cunoști trainerul, domeniul IT, conținutul unui curs și să vezi dacă ți se potrivește!

Vezi pachete >

Cine suntem și care este motivația noastră?

FastTrackIT este o comunitate care oferă programe de formare profesională, încurajându-i și sprijinindu-i pe cei care doresc să facă pașii decisivi pentru o carieră în domeniul IT. Scopul și motivul pentru care facem ceea ce facem este de a le oferi doritorilor șansa „de a o lua de la capăt”, oportunitatea de a apăsa acel buton de „restart” în viața lor și posibilitatea unui trai mai bun.

Ți se potrivește?


Iată câteva dintre aptitudinile pe care le așteptăm de la candidații noștri:

  • Cunoștinte elementare de operare PC
  • Cunoașterea limbii engleze la nivel mediu
Show more

Tu cu ce te alegi?


Un set solid de cunoștinte tehnice: Lucrul cel mai important cu care vei rămâne după acest curs este un set de cunoștinte tehnice de IT care te vor ajuta fie să iți găsești un loc de muncă în acest domeniu, fie să lucrezi independent ca freelancer.

Show more

Succesul tău Succesul nostru


Când o persoană fară nici o experiență anterioară în domeniu este angajată într-o companie, are nevoie de câteva săptămâni bune pentru a se acomoda. La început, totul îi poate părea copleșitor.

 

Show more

Echipa noastră

Echipă dedicată de oameni deschiși la nou, care știu ce înseamnă drumul anevoios al recalificării profesionale și sunt dispuși să-ți ofere tot ajutorul de care ai nevoie pentru ca tu să reușești.

Daniel Cosman

Fondator

Florin Opriș

Director

Gabriel Cosman

Marketer

Ionel Condor

Trainer

Flaviu Ratiu

Trainer

Tamaș Pap

Trainer

Matei Nicolae

Trainer

Mircea Bodog

Trainer

Mihnea Lazăr

Trainer

Florin Ștefan

Trainer

Rami Sharaiyri

Trainer

Rareș Pop

Trainer

Stoica Ciprian

Trainer

Ștefan Bulzan

Trainer

Paltinean Alexandru

Trainer

Lup Valentin

Trainer

Valentin Voica

Trianer

Lazăr Florin

Trainer

Daniel Filipaș

Trainer