Limbajul JAVA –la ce joburi poti aspira daca il stapanesti?

Limbajul JAVA – la ce joburi poti aspira daca il stapanesti?

Sunt lucruri pe care nu le putem obtine peste noapte, ci prin munca si perseverenta. O cariera in IT se numara printre acestea, motiv pentru care cei ce aspira spre acest domeniu trebuie sa se pregateasca in mod corespunzator pentru drumul pe care il au de parcurs in acest sens.

Invatarea limbajului JAVA poate deveni o adevarata placere atunci cand exista interes si dorinta spre un astfel de tel, iar cu noi va puteti atinge obiectivele. Vorbim despre solutia ideala pentru a avea un job stabil si bine platit, deci motivatia este cheia catre o cariera de succes in IT.

 Prima intrebare pentru care doresc sa primeasca un raspuns cei ce isi propun sa urmeze cursurile de programare JAVA face referire la timpul necesar pentru a le finaliza. Traim intr-o era in care totul se misca intr-un ritm alert si este imperios necesar sa tinem pasul cu toate schimbarile, mai ales cele din IT. Spre deosebire de alte sectoare de activitate insa, cei ce au o pasiune si reusesc cu succes sa aplice cunostintele in practica au garantia ca vor gasi si un loc de munca platit pe masura eforturilor depuse.

Tot mai multi sunt interesati de cursurile JAVA pentru ca reprezinta o oportunitate imensa. Atat cei care se afla la inceput de drum profesional, cat si persoanele care doresc sa reinvesteasca efort in aceasta ramura, desi deja au o specializare in IT, sunt optimisti in ceea ce priveste viitorul lor in acest domeniu infloritor.

Ne-am dorit sa va punem la dispozitie solutiile cele mai bune, cursuri acreditate, prin care sa invatati si sa deveniti experti si in acest sector de activitate, programarea JAVA reprezentand o ramura deosebit de importanta in bunul mers al aplicatiilor utilizate la nivel mondial.

Astfel, dispunem de toate resursele necesare pentru a sustine acest tip de cursuri, incepand de la profesori ce au experienta si pregatirea necesara, dar si sali de curs ce dispun de dotari speciale, precum si materiale didactice si sisteme de testare specifice.

Pentru ca reprezinta o investitie din partea dumneavoastra, invatarea se face intr-un ritm intens, dar eficient, astfel ca rezultatele sa nu intarzie sa apara. Este necesar sa existe interes si motivatie pentru asimilarea de cunostinte JAVA.

Ulterior dobandirii cunostintelor necesare, urmeaza sa faci urmatorul pas important in cariera ta si anume sa gasesti primul job de programator. Cu indrumarea necesara, pe care o vei primi din partea noastra, vei beneficia apoi de roadele muncii tale. Iata cateva dintre posturile pentru care vei putea aplica dupa ce finalizezi cursurile si dispui de toate cunostintele necesare:

JAVA Developer  – este denumirea de job cel mai frecvent intalnita si la care probabil te-ai gandit din start. Se numara printre job-urile cel mai bine platite din domeniul IT. Un astfel de dezvoltator are ca responsabilitati principale dezvoltarea si implicit proiectarea unor prototipuri, testarea lor, participarea in cadrul dezvoltarii unor arhitecturi si software-uri, codificarea prin diverse limbaje etc.

Mobile Developer – este potrivit pentru cei care au un interes fata de aplicatiile destinate dispozitivelor mobile, necesitand codarea pe diverse platforme. Alaturi de notiuni de C#, HTML5 si PHP, cunostintele de JAVA reprezinta un atu important. Ca si job-ul anterior mentionat, acesta se numara printre cele mai bine 5 platite joburi in IT.

.Net Developer – ocupa una dintre pozitiile cele mai importante in IT, necesitand cunostinte mult mai avansate in domeniu. In general, angajatorii doresc  specialisti in programare, care sa cunoasca limbaje moderne de programareprecum: JavaScript, HTML, jQuery etc.

Front-End Developer – sunt programatorii responsabili cu proiectarea si dezvoltarea de site-uri web, precum si de aplicatii. In general se doresc cunostinte aprofundate de JavaScript, HTML, CSS si jQuery. Toate cele mai sus mentionate sunt job-uri de viitor, care nu pot sa devina tangibile decat printr-o investitie inteligenta in cariera. Cu toate ca reprezinta o provocare destul de mare, ofera in acelasi timp si multe satisfactii pe plan profesional. Sunt adresate celor care nu se dau in laturi de a invata in continuu, de a fi la current cu tot ce este nou, chiar daca acest lucru poate consuma mult timp si effort intelectual.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of