Java – un limbaj de programare prietenos si complex in acelasi timp.

Java – un limbaj de programare prietenos si complex in acelasi timp

Usor de invatat
Este usor de invatat chiar si pentru incepatori sau persoanele ce nu s-au mai confruntat cu o alta tehnica de scriptare.
Instrument principal de concepere a aplicatiilor
Este un jucator important datorita faptului ca puteti crea aplicatii ce vor rula pe diferite sisteme de operare. Cat despre importanta aplicatiilor nu mai este necesar sa intervenim, deoarece deja parca fac parte din viata noastra in orice accesare.
Compatibilitate 100% cu Android
Renumitul sistem Android are o relatie speciala cu limbajul java, deoarece o mare parte din aplicatii sunt realizate datorita functiilor si variabilelor acestei forme de codare.
Competitia Java vs. C++ a rezultat din faptul ca Java a fost conceput tocmai ca o alternativa accesibila si mult mai optimizata a veteranului C++. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva elemente standard ce fac azi ca persoanele cunoscatoare ale limbajului Java sa fie in topul cautarilor de catre angajatorii din marile agentii IT de la nivel national si international.
Conceptul de constructie
În comparatie cu Java, modul de functionare C++ este mai complicat si acest lucru implica un timp indelungat de finalizare programului propus.
Siguranta
Este un limbaj ce elimina erorile si are acces liber la memorie. Mai mult decat atat, este inclusa o metoda de verificare a variabilelor inainte de folosire.
Functia Garbage collection
Acesta este un item pentru care Java este recunoscut, deoarece aduna surplusul sau memoria ocupata inutil. Acest lucru contribuie la diminuarea erorilor de programare si implicit imbunatateste timpul de executie.
Este de luat in considerare faptul ca in C++, un spatiu semnificativ este alocat gestionarii memoriei.
Timpul alocat invatarii
Invatarea este un proces care depinde de individ. Este important cat de orientat spre aceasta activitate este fiecare. Java poate fi utilizat in parametri optimi in urma unui studiu intensiv de cateva luni, insa acest lucru nu impiedica unii pasionati sa dobandeasca astfel de cunostinte si in cateva saptamani.
Mobilitatea
Practic, limbajul Java este portabil oriunde dupa cum spune si motto-ul lor „Write once, run anywhere”. De obicei alte limbaje de programare necesita ajutorul unui alt limbaj suplimentar. Un exemplu in acest sens este C++.
Indiferent de cursul pe care doriti sa il urmati, la FasttrackIT informatiile sunt dedicate si pentru incepatori. Este de retinut faptul ca orice proces de invatare cere dedicare si aplicarea cunostintelor in practica. Cel mai probabil, la inceput pot sa apara provocari, insa drumul spre succes implica perseverenta si ambitie.
In ceea ce priveste preturile si cursurile disponibile, aceste informatii se regasesc aici http://www.fasttrackit.org/cursuri/.

0 0 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x