Cum să incepi o carieră promițătoare în IT? - Fast Track It

Cum să incepi o carieră promițătoare în IT?

Cum să incepi o carieră promițătoare în IT?

Calculatoarele și internetul ne-au oferit cea de-a treia revoluție industrială. Cu ajutorul lor asistăm astăzi, într-un mod implacabil, la desfășurarea neprevăzută a celei de-a patra revoluții tehnice industriale, care va estompa limitele dintre sferele fizice, digitale și biologice. Tehnologia se schimbă mai alert ca oricând, influențând și piața muncii din România. Astfel că domeniul calculatoarelor și al limbajelor de programare reprezintă, la momentul actual, un palier sigur și profitabil, de mare căutare, atât pentru angajat, cât și pentru angajator. Este la îndemâna oricui, să se informeze și să se formeze în acest domeniu al viitorului. Pentru acest lucru este nevoie să urmezi niște cursuri IT, pentru a te introduce în toate detaliile unui domeniu profesional atât de profitabil.

Ce beneficii ai dacă urmezi un curs de IT?

Un curs de IT este, fără îndoială, o oportunitate pentru cel care caută să facă un salt calitativ din punct de vedere profesional. Absolvirea unui astfel de curs de formare profesională îi sprijină pe cei dornici să facă primii pași pentru o carieră în IT. După terminarea cursurilor de IT potențialii candidați la un loc de muncă în acest palier vor obține un set de cunoștințe tehnice care îi va ajuta să își găsească un job, fie în cadrul unei corporații, fie ca freelanceri.

Adiacent, prin completarea unui curs, se poate obține un certificat de calificare acreditat, eliberat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației Naționale, acceptat, atât în Uniunea Europeană, cât și în Statele Unite sau Canada. Cu ajutorul acestui certificat te poți angaja ca programator fără a mai deține vreo diplomă conexă. Pentru cei care aleg să muncească în România, diploma este o dovada calificării în IT, fiind folosită pentru reducerea de impozite oferită de stat tuturor programatorilor.

O școală care oferă cursuri acreditate de IT este și societatea noastră, FastTrackIT. Echipa este alcătuită din traineri experimentați în acest domeniu, angajați activi în cadrul unor companii multinaționale de IT. Ne confruntăm zilnic atât cu probleme practice de rezolvat cât și cu noutățile care apar periodic în acest domeniu. Modalitatea de abordare a subiectelor sunt în concordanță cu necesitățile practice ale firmelor de IT. Trainerii noștri te vor asista și te vor ajuta să înveți despre cerințele necesare unui astfel de job și despre așteptările pe care angajatorii le au de la un potențial angajat. Cunoștințele acumulate la nivel teoretic vor fi puse în practică în cadrul probelor de la finalul fiecărei secțiuni a cursurilor.

Ce cursuri oferă FastTrackIT?

Cursurile noastre se desfășoară în Cluj Napoca, Oradea sau Timișoara, iar pentru cursanții din alte localități există cursuri online cu tutoriale video explicate și suport de curs prin email. De asemenea, dacă există cerere, de minimum patru cursanți, se pot organiza training-uri specializate.

Școala oferă cursuri de Java, Web Developer, Web Design, C# .NET și Quality Assurance (testare).
Cursul de Java oferă cunoștințe teoretice și practice despre programare necesare pentru implicarea într-un proiect în domeniul IT. La sfârșitul cursului se pot dobândi cunoștințele utile înțelegerii modului de funcționare a unei aplicații și construirii de aplicații în Java.
Cursul de Web Developer oferă cursantului informații cu ajutorul cărora să se familiarizeze cu ultimele tehnologii din domeniul dezvoltării site-urilor web.
Cursul de Quality Assurance – testare manuală sau automată – este conceput special pentru testarea aplicațiilor web și reprezintă o ocazie ideală de a intra în domeniul IT pentru cineva care nu a avut un background tehnic.
Cursul de C# .NET oferă înțelegerea modului de funcționare a limbajului C# și a platformei .NET, pași esențiali pentru construcția de aplicații web, desktop, mobile sau sisteme complexe dedicate corporațiilor.

FastTrackIT este o comunitate care oferă programe de formare profesională, ce îi încurajează și sprijină pe cei care doresc să facă pașii decisivi pentru o carieră în domeniul IT.

0 0 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x