Incepator in lumea Java? Iata ce trebuie sa stii - Fast Track It

Incepator in lumea Java? Iata ce trebuie sa stii

Daca esti novice in ceea ce priveste limbajul de programare Java iti spunem de la bun inceput ca acesta este unul din cele mai populare, cunoscut si des utilizat. Pentru cei care doresc sa se specializeze pe aceasta nisa vor avea avantajul de a putea construi aplicatii Android si servere.

Tool-uri utile

Acces la Java inseamna un mediu grafic de dezvoltare cand trebuie sa stii sa scrii un cod. Eclipse este folosit pentru a compila si rula codul.

Mai ai nevoie de tool-uri precum Java Runtime Environment, unde va rula programul tau si Java Development Kit, un soft ce depinde de platforma ce iti ofera toate instrumentele si fisierele binare de care ai nevoie pentru compilare, depanare si executare de program in Java.

Daca ai cele 3 tool-uri mentionate poti deja incepe sa scrii cod in Java.

Unde vei folosi acest limbaj de programare

Java este de baza pentru a crea aplicatii in sistemul de operare Android. Mai tot ce este in Google Play este creat utilizand Java.

Poti crea deci aplicatii, inclusiv pe cele de tip corporate pentru marile business-uri. Exista o cerere mare de programatori in aceasta sfera, a marilor corporatii, dar pentru a ajunge sa lucrezi la acest nivel trebuie sa ai ceva experienta in spate si sa fii expert in Java.

Cursuri de Java

Din fericire pentru doritori, dispunem de varianta de cursuri si pentru cei de nivel incepator. Trebuie doar sa fii dornic sa pornesti de la zero, indiferent de experienta de munca pe care o ai pana acum; un astfel de restart nu este atat de usor de facut, deci speram ca ai o ambitie de fier.

Cursul este pentru tine daca:

  • Doresti sa inveti bazele limbajului de programare Java, practic si interactiv.
  • Ai timp de investit in IT si vei pune in practica in mod constant ceea ce inveti.
  • Iti pasa de dinamica locurilor de munca, tii cont de ceea ce ai dori sa faci pe viitor, fie din pasiune, fie deja la nivel de cunoscator care isi aprofundeaza cunostintele.

Java este limbaj de programare caracterizat prin:

  • Simplitate;
  • Orientare obiectuala;
  • Aplicabilitate in mediu de retera;
  • Munca independenta de platforma;
  • Faptul ca suporta programarea competitiva.

Alatura-te comunitatii noastre. Te asteptam in cadrul paginii https://fasttrackit.org/ pentru a descoperi cum se desfasoara cursul Java si ce avantaje de colaborare cu noi poti avea.

5 2 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x