Webinar: Cum să-ți crești șansele de a începe o carieră în IT

În cadrul webinarului vei înțelege mai bine contextul pieței IT, care sunt aptitudinile necesare și care sunt primii pași pe care trebuie să-i faci pentru a începe o nouă carieră ca și progamator. La finalul acestuia va fi o secțiune de QA în care mai mulți specialiști îți vor răspunde punctual la orice întrebare pe care o ai legată de acest subiect.

Înscrie-te

Descriere Webinar

Îți dorești o carieră în IT, însă nu știi care îți sunt șansele sau care sunt primii pași? Crezi că este prea târziu să-ți schimbi domeniul în care lucrezi? Consideri că principalul obstacol constă în lipsa unor studii superioare în domeniul IT?

Îți propunem să discutăm toate aceste aspecte în cadrul unui webinar gratuit, unde mai mulți specialiști din domeniul IT îți vor răspunde punctual la întrebările tale.

Salut! Noi suntem FastTrackIT
O comunitate ce-i ajută pe cei care-și doresc o carieră în IT prin a le oferi șansa „de a o lua de la capăt”. În cei 7 ani de când suntem pe piață, am ajutat peste 2000 de studenți, ca și tine, să-și vadă visul îndeplinit.

Invitați

În cadrul acestui webinar, vom avea invitați mai mulți specialiști care te vor ajuta în a înțelege mai bine domeniul IT. Și anume:

Ionel Condor

Trainer

Ionel Condor este Senior Software Development și lucrează în domeniul IT de mai bine de 15 ani. Va fi alături de tine în cadrul acestui webinar pentru a te ajuta să înțelegi ce înseamnă și ce implică a fi programator. Care sunt direcțiile în care poți merge, ce limbaje de programare poți învăța și care sunt abilitățile necesare pentru a lucra în IT.

Ioana Bejan

Recruitment Specialist Creatopy

Ioana Bejan este Recruitment Specialist cu o experiență de mai bine de 3 ani. Îți va prezenta contextul pieței IT, care sunt criteriile de angajare, iar cel mai important: ce și cum să faci înainte și în timpul interviului. Cum să-ți pregătești CV-ul și cum să-ți scoți în evidență principalele atu-uri

Daniel Cosman

Fondatorul FastTrackIT

Daniel Cosman este fondatorul FastTrackIT. Îți va povesti cum el însuși este dovada că se poate! La rândul său, a trecut prin același proces ca și tine, alegând să-și schimbe domeniul alegându-l pe cel în IT.

La finalul webinarului va exista o secțiune de QA unde tu poți întreba invitații orice curiozitate legată de domeniul IT. De asemenea, vom anunța o surpriză de care vor beneficia toți participanții. Așa că notează-ți în calendar să fii sigur că particpi!

Webinarul va fi LIVE, prin intermediul platformei Zoom. Acesta va avea loc în data de 27 Ianuarie 2022, la ora 19:00.

Înscrie-te la webinar