Bursa Fasttrackit Timișoara - Fast Track It

Bursa Fasttrackit Timișoara


Care sunt codițiile de înscriere?

Oferim două locuri gratuie la fiecare curs FasttrackIT Timișoara, celor cu un venit mai mic sau egal cu 1000 de lei per membru de familie. În cazul în
care venitul depășește suma de 1000 de lei per membru de familie, dar aveți alte obligații financiare deosebite (rată, chirie, tratament medical etc.), vă rugăm totuși să aplicați și vom discuta ulterior cazul particular.


Ce așteptăm în schimb?

În schimbul acestei burse dorim să vă propunem activități de voluntariat. Vă rugăm să vă gândiți cum anume v-ați putea implica, câteva ore pe săptămână (în funcție de timpul de care dispuneți) în activitățile firmei. Tipurile de voluntariat le vom discuta mai pe larg la momentul în care ne întâlnim, aducând și noi, și dumneavoastră diferite propuneri.

Cum se face selecția?

În momentul în care deschidem sesiunea de înregistrări la un nou curs FasttrackIT, vom deschide și înscrierea pentru bursele FasttrackIT. Înregistrarea cursanților pentru burse va fi oprită după înscrierea a zece cursanți, care întrunesc criteriile menționate mai sus. Ulterior aceștia vor fi chemați la interviu, iar doi dintre candidați vor fi selectați pentru cursul care urmează imediat. Menționăm că interviul nu este nicidecum unul tehnic, ci unul în care sperăm să ne cunoaștem mai bine.

P.S: Candidații selectați pentru bursă vor fi rugați ulterior să prezinte documente care atestă venitul, șomajul sau absența locului de muncă (pentru fiecare membru major al familiei aflat în întreținere).

Vă așteptăm,