Acreditare - Fast Track It

Acreditare


Ce înseamnă această diplomă acreditată?

Prin completarea competențelor aferente programului de formare profesională PROGRAMATOR AJUTOR (cod C.O.R. 351201), poți obține un Certificat de Absolvire eliberat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației şi Cercetãrii, certificat acceptat atât în Uniunea Europeană cât și în S.U.A. şi Canada. Acreditarea este oferită în colaborare cu firma Arini.


Avantajele unei diplome acreditate

  • Această diplomă este recunoscută în România, în celelalte țări ale Uniunii Europene, precum și în S.U.A. și Canada (în urma aplicãrii Apostilei de la Haga).
  • Pe baza acestei diplome poți fi angajat ca și programator de orice firmă din statele amintite, fără a mai fi nevoie să deții vreo altă diplomă.
  • Această diplomă îți poate folosi ca și dovadă a pregãtirii tale în domeniul IT, pentru a putea beneficia de scutirea impozitului pe salar de 10%, oferită de către Statul Român programatorilor absolvenți de studii superioare, indiferent de domeniul în care au absolvit aceste studii.

Condiții de participare în programul de acreditare

Pe lângă pasiunea și determinarea de a învăța multe lucruri noi, pentru a putea participa la acest program, este nevoie să fii absolvent de liceu.

Examenul inițial

Este un examen de cunoștințe de bază despre: hardware, software, modele și structuri de date, medii de stocare date, texte și imagini, medii de transmisie a informațiilor, rețele de calculatoare. Acest examen se va da la una dintre primele întâlniri în cadrul cursului. De asemenea ai să primești toate informațile de care ai nevoie precum și documentația în cadrul cursului.

Examenul final

Pentru a ți se acorda specializarea de “Programator Ajutor”, este necesară promovarea unui examen care va avea loc la finalul cursului. Examenul va avea o parte teoretică, sub formă de întrebări grilă, și o parte practică, sub forma unui proiect pe care îl vei elabora pe parcursul cursului împreună cu alți 3-4 colegi și pe care îl veți prezenta la examen. Te asigurăm că ai să primești în cadrul cursului toate informațile de care ai nevoie precum și documentația necesară pentru ca să promovezi acest examen.