Youth Academy - Fast Track It

FastTrackIT Youth Academy


Într-o lume plină de stres, dezinformare, unde e mai important profilul de social media decât viața reală, noi vrem să fim cei care ajutăm și ghidăm noile generații într-o direcție mai bună. Viitorul nu are nevoie de oameni care știu să scrie cod, care lucrează închiși într-o cutie, viitorul are nevoie de oameni care știu să gândească, să rezolve probleme, să colaboreze, să fie creativi, să fie empatici, să fie deschiși la nou atât timp cât acel „nou” este folosit spre bine. Viitorul are nevoie de vizionari! Noi vrem să oferim aceste abilități, aceste cunoștințe, aceste valori tinerilor, pentru ca ei să poată schimba viitorul.

Vezi pachete >

Cine suntem și care este motivația noastră?

FastTrackIT este un proiect care a început în urmă cu 10 ani din dorința de a ajuta persoanele care au ales o carieră greșită să se recalifice în domeniul IT. Până în prezent peste 2000 de persoane au fost recalificate prin intermediul nostru. Anul acesta, o dată cu toate schimbările tehnologice aduse prin dezvoltarea inteligenței artificale la cote ne mai atinse precedent, am hotărât să ne schimbăm focusul spre generația tânără. Am făcut acest lucru, deoarece credem cu tărie că de ei depinde cum va fi era digitală în care vom trăi. De ei depinde să creeze solutii inteligente care vor schimba lumea în care trăim în bine. Credem cu tărie că generația actuală are foarte multe de oferit. Credem în potențialul pe care îl are fiecare tânăr în parte dacă este motivat corespunzător și dacă își găsește acel domeniu care i se potrivește lui.

Pilonii FastTrackIT Youth Academy


• gândire critică – abilitatea de a gândi logic, de a analiza, de a evalua, de a rezolva probleme

• gândire creativă – abilitatea de a gândi în moduri noi, de a găsi soluții inovatoare

• colaborare – abilitatea de a lucra în echipă, de a comunica, de a asculta, de a înțelege, de a fi empatic

Show more

Care sunt etapele programului


1. Interviu – Interviul inițial al programului este esențial pentru a determina dacă și unde se potrivesc cel mai bine candidații și cum putem maximiza potențialul fiecăruia în cadrul academiei noastre.

2. Modulul Introductiv: Introducere în Carierele Viitorului – Acest program educațional unic

Show more

Have your own business in 6 mounth


În urma finalizării cursului, studenții cei mai dedicați și care vor să-și dezvolte propria afacere, vor fi selectați și vor participa într-o ieșire de 2 zile unde vor participa la workshop-uri cu diverși antreprenori și potențiali investitori. Acolo vor avea oportunitatea de a-și prezenta ideile lor de afaceri.

Show more

Echipa noastră

Echipă dedicată de oameni deschiși la nou, care sunt dispuși să-ți ofere tot ajutorul de care ai nevoie pentru ca tu să reușești.

Daniel Cosman

Fondator

Florin Opriș

Director

Ionel Condor

Trainer

Tamaș Pap

Trainer

Matei Nicolae

Trainer

Mircea Bodog

Trainer

Mihnea Lazăr

Trainer

Florin Ștefan

Trainer

Rami Sharaiyri

Trainer

Rareș Pop

Trainer

Stoica Ciprian

Trainer

Ștefan Bulzan

Trainer

Paltinean Alexandru

Trainer

Lup Valentin

Trainer

Valentin Voica

Trianer

Lazăr Florin

Trainer

Daniel Filipaș

Trainer